|

Vladimir Șerbănescu, un tânăr de 17 ani din Sebeș a ajuns pe prima pagină a ziarelor din America. I-a făcut un desen artistei Demi Lovato

vladimir serbanescuVladimir Șerbănescu, un tânăr de 17 ani din Sebeș a ajuns pe prima pagină a ziarelor din America, după ce a postat pe contul său de Instagram un desen cu Demi Lovato, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste, de către adolescenții din toată lumea. Tânărul a desenat-o pe artistă cu un corp perfect, jumătate sirenă. Desenul este o adevărată operă de artă, însă artista nu a fost mulțumită.

„Este superb, dar corpul meu nu arată așa”, a comentat Demi Lovato la desenul postat de tânărul din Sebeș. Lovato este una dintre cele mai vocale artiste în lupta pentru combaterea anorexiei și acceptarea de către femei a formelor lor, motiv pentru care urăște photoshop-ul și imaginile nerealiste despre corpul său.

demi-lovato-drawingVladimir i-a răspuns artistei spunând că „Dacă ți-am făcut talia mai subțire și sânii mai mari pentru a accentua faptul că am desenat o sirenă, o creatură mitologică, asta nu înseamnă că am spus că ar trebui să arăți așa. Așa îmi imaginez eu sirenele.

Am lucrat foarte mult la acest desen și am fost mândru de el, dar acum nu mai sunt”, spune Vladimir în comentariul său.

Imaginea și discuția celor doi au ajuns pe primele pagini ale ziarelor din America și la toate emisiunile mondene din SUA.

14593176_1097518146984327_1667110435_n„În timp ce majoritatea fanilor pur și simplu încearcă să-și exprime dragostea și suportul pentru celebritățile lor prefecte, uneori, lucrurile merg în jos.
Asta s-a întâmplat cu un fan care a desenat-o pe Demi Lovato și a postat imaginea pe instagram. Un artist în vârstă de 17 ani, pe nume Vladimir Șerbănescu, a postat pe Twitter o ilustrație cu Demi Lovato. În fotografie, Lovato apare culcată și etalează o coadă sirenă.

La început, Vladimir a fost extrem de mândru de munca sa. Trebuie să recunoști, este un desen destul de bun”, scrie elitedaily.com.

Artistul din Sebeș a reușit să impresioneze întrega planetă cu desenele și are pe contul de instagram peste 68 de mii de „followers”.

Printre artiștii care și-au postat pe conturile personale desenele realizate de Vladimir se numără și Zayn Malik de la One Direction.

Vlad are 17 ani și este elev la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Tânărul este un real talent și cu siguranță vom mai auzi de el.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140070avatar Publicat de pe 5 Oct 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei