|

VINERI: „Cinema Sebeş” la Casa de Cultură. Intrarea se face pe baza unor cărţi ce vor fi donate copiilor

AFISVineri, 28 noiembrie, la ora 18.00, va avea loc „Cinema Sebeş”, în premieră, la Casa de Cultură „Lucian Blaga”. Intrarea se va face pe baza uneia sau mai multor cărţi.

În perioada 24 – 28 noiembrie, AnaMaria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul UBB, Cluj-Napoca, derulează campania „Ai citit o carte? Doneaz-o mai departe!”.

Punctele de colectare ale cărţilor vor fi amplasate la: Şcoliile 1, 2, 3, 4 din Sebeş, Colegiul Naţional „Lucian Blaga”, Liceul cu Program Sportiv Sebeş, Grup Şcolar Industrial şi Şcoala Generală Petreşti, de la ora 8.00 la ora 15.00.

Campania „Ai citit o carte? Doneaz-o mai departe!” îşi propune amenajarea bibliotecii Şcolii din Căpuşu Mare, judeţul Cluj, pentru a oferi o şansă la un viitor mai bun.

Întreaga campanie se va derula în şcoliile şi liceele din Sebeş, precum şi în cadrul evenimentului „Cinema Sebeş”, unde vor rula filmele: „If I stay” şi „Let’s be cops”, cu o pauză de 15 minute între acestea.

În acest sens, evenimentul îşi propune să aducă pentru prima dată în Sebeş entuziasmul unei seri de cinema, contribuind totodată, alături de locuitorii oraşului, la sprijin pentru copiii din Căpuşu Mare, punând fiecare o carte pe rafturile bibliotecii şcolii lor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138718avatar Publicat de pe 25 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei