|

VIDEO: PDL Alba, despre stadiul lucrărilor la autostradă: „Sperăm ca la anul să putem circula pe anumite tronsoane”

Deputatul Clement Negruț a vorbit în conferință de presă despre stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie-Sibiu, care include și șoseaua ocolitoare a municipiului Sebeș. La 10 luni, de când au început lucrările, acestea au ajuns la procentul de realizare de 25-30%. Primii metri de asfalt vor fi turnați săptămâna viitoare, miercuri, la ieșire din Sebeș spre Sibiu. Senatorul Pereș, prezent în conferința de presă a declarat că există speranțe ca anul viitor să putem circula pe anumite tronsoane din autostradă.

Până în momentul de față, au fost finalizate 15 podețe din totalul de 30, se fac excavații la adâncime pe tronsonul Răhău – Cunța, excavându-se până în acest moment pe întreaga lungime a autostrăzii peste un milion de metri cubi de pământ.

În zona nodului rutier Lancrăm și pe întreaga lungime a centurii ocolitoare a municipiului Sebeș, se execută lucrări de terasamente și umpluturi, lucrări pregătitoare pentru executarea sensurilor giratorii a traseelor de comunicare a DN1 cu autostrada. În procent de 90%, lucrările de relocare și protejare a utilităților (gaz, apă, energie electrică, telefonie) au fost finalizate.

De asemenea, sunt în execuție lucrările la cele 3 pasaje și 5 poduri, pilonii de susținere fiind turnați și deja primele 20 de grinzi de beton necesare pentru calea de rulare pentru aceste obiective au sosit și vor fi montate.

„Vă pot informa că sunt necesare 212 grinzi de beton de lungimi diferite de la 16 la 36 de metri, cu o lățime de 1,4 metri. Pentru finalizarea pasajelor și a podurilor sunt necesare 3 luni începând cu luna iulie”, a spus Clement Negruţ.

Săptămâna viitoare, începând de miercuri, vor fi turnați primii metri de asfalt în zona nodului rutier Sebeș Est, la ieșire din oraș spre Sibiu (în zona Hotelului „Fan”). Se lucrează cu un număr de 400 de angajați, din care 230 sunt din Sebeș și din localitățile învecinate și alte localități din județul Alba.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=101468avatar Publicat de pe 13 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei