|

VIDEO: PDL Alba a stabilit candidaţii la primării pentru alegerile locale, la 77 din cele 78 de localităţi din judeţ. În 8 mai, listele finale

Liderii PDL Alba au stabilit, în ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, candidaţii la primăriile din Alba pentru următoarele alegeri. Potrivit senatorului Alexandru Pereş, la această dată s-au definitivat nominalizările la 77 din cele 78 de localităţi din judeţ, singura dintre ele unde încă se mai poartă discuţii fiind comuna Ciugud.

Deşi nu au dorit să facă publice încă listele finale, democrat-liberalii au dezvăluit câteva dintre numele primarilor propuşi pentru alegerile din vară. Este vorba despre Silviu Vinţeler, actual primar al comunei Noşlac şi candidat la Primăria Ocna Mureş din partea PDL, Dorel Corcheş la Cîmpeni şi Robert Oancea la Rimetea. Alexandru Pereş a declarat că, în localităţile unde există deja primari în funcţie, aceştia vor fi susţinuţi şi pentru următoarele alegeri.

Pereş a dezvăluit şi că, pentru alegerile din iunie, 5 primari ai opoziţiei vor candida din partea PDL. Este vorba despre primarii din Poşaga, Sohodol, Doşdat, Mihalţ şi Mogoş.

„Avem o singură dilemă deocamdată, dar rezolvabilă într-o săptămână, la Ciugud. Referitor la Sebeş, acolo candidatura cred că e clară, va rămâne Dorin Nistor. Până în 8 mai, când e definitivarea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean, noi, în perioada 20-25 aprilie, vom depune la Biroul Teritorial Judeţean toate dosarele cu probele ataşate. Am fixat şi directorul de campanie, pentru alegerile locale, este vorba despre domnul Marius Haţegan şi de o echipă tânără, care să preia din mers această importantă activitate de coordonare şi am stabilit şi mandatarul oficial, Şerbu Nicolae. Deocamdată avem listele de consilieri alfabetic… nu avem de gând în mare parte să schimbăm primarii în funcţie, mai  ales după ce, patru ani de zile, prin efortul general, am investit mult în ceea ce înseamnă primari şi eu consider că avem 49 de primari foarte buni”, a declarat Pereş.

Vizavi de Primăria Sebeş, Pereş a declarat că Dorin Nistor este candidatul desemnat de PDL, dar nu a putut face foarte multe precizări referitor la sondajul despre care PDL susţinea anterior că va arăta care va fi cel mai potrivit lider pentru Primăria Sebeş: „Sondajul probabil că s-a încheiat. Să vedem, Dorin Nistor cum se poziţionează faţă de ceilalţi doi concurenţi, nu ştiu ce va fi acolo”.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=81763avatar Publicat de pe 16 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “VIDEO: PDL Alba a stabilit candidaţii la primării pentru alegerile locale, la 77 din cele 78 de localităţi din judeţ. În 8 mai, listele finale”

 1. Zaher iskandarany
  avatar

  Abia astept sa vad cum si-o fura
  Pn*l** dupa alegeri…sa il vad pe florinel cum plange sub fusta lui teo atanasiu…hahaha

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei