|

VIDEO: Adio, dar râmân în funcție! Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu, nu vrea să demisioneze din PDL. Vezi de ce

Primarul municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, a vorbit în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 care este motivul pentru care nu și-a dat demisia din PDL.

Întrebat de jurnalistul Dan Lungu de ce nu îşi dă demisia din PDL, dacă a anunţat că nu va mai candida din partea acestui partid, Mugurel Sârbu a explicat că demisia ar însemna să-şi piardă mandatul de primar şi totodată să preia conducerea municipalităţii viceprimarul Adrian Bogdan.

„Eu nu pot să fiu atât de măgar şi atât de inconştient ca să îmi permit să las conducerea acestui municipiu (n.r. – Sebeş) pe mâna unui chelner. Trebuie să vă fie foarte clar acest lucru (…) Nu sunt dur, spun realitatea. Nu pot să fac asta. Eu nu am nicio problemă să-mi dau demisia. Dar dacă îmi dau demisia, nu am nicio posibilitate să influenţez ca această chestiune până la alegeri să fie altfel”, a spus Mugurel Sârbu.

Întrebat ce vede rău la meseria de chelner, edilul din Sebeş a răspuns că apreciază orice meserie, dar „să se manifeste acolo unde trebuie”.

„Este foarte bine să fii chelner, apreciez orice meserie, însă este bine ca aceste meserii să se manifeste acolo unde trebuie. Nu văd nicio legătură cu administraţia”, a mai spus Sârbu.

Vezi mai multe dezvăluiri, dar şi acuze ale primarului din Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, în ultima emisiune „Testul de sinceritate”, realizată de jurnalistul Dan Lungu:

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=81653avatar Publicat de pe 15 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “VIDEO: Adio, dar râmân în funcție! Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu, nu vrea să demisioneze din PDL. Vezi de ce”

 1. Da’ ce e orasul mamicii tale ? Ipocrit, arogant ce esti ! Pana nu demult te aratai scarbit de politica si satul de functia de primar. Spuneai ca nu mai vrei sa candidezi. Te-a apucat brusc grija de Sebes ?

 2. Nu te lega de chelneri bai aragaz cu patru ochi. te spun la Buba :))

 3. D-le moderator , de ce ati acceptat sa minta , referitor la faptul ca nu el are societate comerciala ci sotia este asociat unic (d-voastra stiti f bine acest lucru !!!)
  El are firma , firma care are aprobate 2 (doua) milioane euro fonduri europene si este asociat unic iar sotia este administrator
  Asta are un tupeu ordinar de MINCINOS

 4. Stimate domnule Ion,
  În primul rând vă mulţumesc pentru interesul acordat emisiunii „Testul de sinceritate”.
  În al doilea rând eu îmi asum doar dreptul de a modera această emisiune, iar pe dumneavoastră (telespectatorii) vă las să trageţi concluziile şi să decideţi cât de sincer sunt invitaţii (acest lucru îl spun la finalul fiecărei emisiuni). Invitatul nu a ascuns faptul că familia sa are o afacere şi dacă urmăriţi cu atenţie spune că îşi sprijină soţia în această afacere.
  Sincer nu mi s-a părut un subiect important pentru tema emisiunii pentru a extinde discuţia despre acaestă afacere cu atât mai mult cu cât legea nu interzice primarului să fie acţionar într-o firmă… Dacă aveţi informaţii despre activităţi ilegale sau implicări care ar putea ajunge în sfera conflictului de interese vă rog să sesizaţi autorităţile compăetente şi să ne transmiteţi şi nouă aceste dovezi pentru a le face publice.
  Cu sinceritate,
  Dan LUNGU

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei