|

UPDATE: Sistarea alimentării cu gaze naturale a localităţilor Sebeş, Lancrăm, Petreşti, Sebeşel şi Săsciori se amână pentru o data ulterioară

INTRERUPERI GAZ

UPDATE:  E.ON Distribuţie România informează că sistarea alimentării cu gaze naturale a localităţilor Sebeş, Lancrăm, Petreşti, Sebeşel şi Săsciori se amână pentru o data ulterioară, care urmează a fi stabilită şi anunţată.

Precizăm că sistarea alimentării cu gaze naturale a localiţăţilor nominalizate anterior este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice de către compania Transgaz S.A.”

Joi, 6 octombrie, începând cu ora 08.00 se va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în localităţile Sebeş, Lancrăm, Petreşti, Sebeşel şi Săsciori.

În urma unei informări primite de la Transgaz SA Mediaș, Primăria municipiului Sebeş informează cetăţenii că în data de 6 octombrie, între orele 08:00 – 18:00, vor fi executate lucrări de cuplare a noului racord în instalaţia tehnologică existentă a SRMP Sebeş.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, va fi sistată livrarea gazelor naturale în următoarele zone: Sebeş, Lancrăm, Petreşti, Sebeşel şi Săsciori.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140056avatar Publicat de pe 4 Oct 2016. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei