|

UPDATE: Accident rutier pe strada Augustin Bena din Sebeș. Un bărbat de 60 de ani a fost lovit de o mașină

accident-politia-300x297Un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroșat de un autoturism. Accidentul s-a produs pe strada Augustin Bena din Sebeș.

UPDATE: Bărbatul din Sebeș a fost accidentat în timp ce încerca să traverseze regulamentar strada, pe la trecerea de pietoni, de un microbuz înmatriculat în București. Se pare că acesta aparținea unei societăți din Alba Iulia și era condus de un tânăr de 37 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul din Sebeș.

UPDATE: La data de 17 februarie , ora 18 10 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Augustin Bena din Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că P.H.C., de 59 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce circula pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, fiind acroșat de un autobuz condus de S.G., de 37 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba.

În urma accidentului biciclistul a suferit mai multe traumatisme şi fracturi costale şi a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Revenim cu amănunte.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137849avatar Publicat de pe 17 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei