|

Un transport agabaritic va traversa judeţul Alba, joi noapte. Circulația va fi restricţionată timp de câteva minute

Judeţul Alba va fi traversat, în noaptea de joi spre vineri, de un transport agabaritic, care vine de la Bucureşti pe DN1. Pe perioada în care acesta va circula în zona Răhău – DN1 – Sebeş DN7 – Şibot, spre Orăştie, circulația va fi blocată secvenţial, de echipaje de poliţie rutieră.

Ora exactă la care transportul va intra în judeţul Alba nu a fost încă stabilită, însă, cel mai probabil, traversarea se va produce în jurul miezului nopții sau mai târziu. Poliţia Rutieră Alba va fi anunţată despre acesta cu scurt timp înainte de pornire. Transportul se afla, joi, în localitatea Sălişte, în județul Sibiu, unde staţionează până la ora 23.00.

În județul Alba, în zona amintită, traficul va fi restricţionat timp de 5-7 minute, perioadă în care transportul agabaritic  va fi însoţit de echipajele Poliţiei rutiere. Pe platforma maşinii sunt transportate două piese, cu dimensiuni 21 m lungime, 8,20 m lăţime, 4,50 m înălţime şi greutate de 85 t.

Transportul special a plecat din Bucureşti, urmând să treacă prin Sebeş, Orăştie  – DN 66 – Haţeg, cu destinaţia Oţelu Roşu (judetul Caras-Severin).

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=98790avatar Publicat de pe 28 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “Un transport agabaritic va traversa judeţul Alba, joi noapte. Circulația va fi restricţionată timp de câteva minute”

 1. mai reformulati inca o data dimensiunile platformei!!!1

 2. no asa da! bravo!

 3. Trece si prin Alba Iulia sau prin apropiere?

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @emanuel, politia nu stie pe unde trece. era o varianta sa treaca prin fata pe la Grup Corint, dar s-au razgandit cand și-au dat seama ca pe acolo nu se poate trece decat cu invitatie 😉

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei