|

Un tânăr de 19 ani din Sebes, cercetat în stare de arest preventiv după ce a furat țigări și bani dintr-un magazin

Un tânăr de 19 ani din Sebeș a fost reținut de oamenii legii după ce a furat țăgări și bani dintr-un magazin, la sfârșitul lunii decembrie 2012. Acesta a fost identificat de polițiști joi, 3 ianuarie, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, care a emis pe numlee acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit comunicatului IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pe Valentin P., de 19 ani din Sebeş, suspect de comiterea, în noaptea de 26/27.12.2012, a unui furt din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe tânăr instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.

Informaţii de background:

La data de 03.01.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 27.12.2012.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, în noaptea de 26/27.12.2012, Valentin P., din municipiul Sebeş, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, de unde a sustras 200 de pachete cu ţigări şi 3.400 de lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134238avatar Publicat de pe 5 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei