|

Un tânăr care a furat bani dintr-o locuinţă, însoţit de un copil de 6 ani a fost prins de polițiști

furt baniUn tânăr de 29 de ani și un minor de 6 ani din Sebeș, care au intrat în locuința un cetățean și au sustras suma de 400 de lei au fost identificați de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și a fost restituit păgubitului.

Vineri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că K.P., de 29 de ani, din municipiul Sebeş, împreună cu un minor în vârstă de 6 ani, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Sebeş şi a sustras suma de 400 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta fiind restituit păgubitului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137701avatar Publicat de pe 18 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei