|

Un şofer de 28 de ani din Sebeş s-a răsturnat cu maşina, pe drumul spre Petreşti. Se afla sub influenţa alcoolului

Un bărbat de 28 de ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut sâmbătă, între Petreşti şi Sebeş. Sub influenţa alcoolului, acesta a încercat să evite impactul cu un autoturism care circula în faţa sa, a lovit un podeţ şi în cele din urmă s-a răsturnat cu maşina. A ajuns la spitalul din Sebeş.

Sâmbătă, la ora 17.26,  Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că între localităţile Petreşti şi Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului, a rezultat că S.A.C., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţa sa, iar, în încercarea de a evita impactul, a intrat în coliziune cu un podeţ de beton, răsturnându-se.

În urma accidentului, S.A.C. a suferit leziuni corporale şi a fost  transportat la Spitalul municipal Sebeş şi a rămas sub  supraveghere medicală.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134846avatar Publicat de pe 25 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei