|

Un milion de euro din fonduri europene la Primăria Sebeş pentru centru de informare turistică şi mini-tipografie

primaria SebesPeste un milion de euro din fonduri europene vor fi accesate de Primăria municipiului Sebeș, pentru înfiinţarea a două întreprinderi sociale. Este vorba despre un centru de informare turistică şi o mini-tipografie în care se va edita noua revistă a primăriei.

Cele două întreprinderi sunt incluse în proiectul :,,Dezvoltarea economică socială prin înființarea și dezvoltarea de întreprinderi sociale”, iar acestea presupun crearea a 20 de noi locuri de muncă.

În centrul de informare turistică se va promova zona turistică Sebeș, se vor vinde pachete turistice, în țară și străinătate, „la cel mai mic preț”, după cum transmit reprezentanţii primăriei.

În mini-tipografie, se va edita noua revistă a Primăriei Sebeș, precum și materiale publicitare.

Proiectul are termen de finalizare 31 decembrie 2015 și are ca parteneri două ONG-uri din Cluj, se mai arată în comunicatul primit la redacţie.

Sursele citate precizează că primarul Adrian Alexandru Dăncilă „a reuşit, pentru prima dată în istoria Sebeşului”, să acceseze peste un milion de euro din fonduri europene, cu această ocazie.

În altă ordine de idei, în aceste zile se va lansa un concurs de soluții, pentru proiectarea zonei centrale a Sebeșului, iar consilierii locali vor alege una dintre cele două variante din Studiul de Fezabilitate privind Parcul Arini Sebeș, care cuprinde și lacul de agrement.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138805avatar Publicat de pe 19 Ian 2015. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei