|

Un bărbat şi un minor din Câlnic au furat componentele sistemului de semnalizare CFR de pe porţiunea Sebeş-Cunţa.

Un bărbat şi un minor din Câlnic au fost prinşi de poliţişti, vineri, după ce au furat componente ale sistemului de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar pe secţiunea de cale ferată Sebeş-Cunţa. Lipsa acestor componente indica faptul că linia dublă a CFR dintre localităţile menţionate este ocupată. Prejudiciul se apropie de 5.000 lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Vineri, 2 martie 2012, la ora 12.50, poliţiştii de la Postul de Poliţie T.F. Vinţu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că dispozitivele de semnalizare CFR indică o posibilă sustragere de componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare a circulaţiei CFR, pe secţiunea de cale ferată Sebeş-Cunţa.

La faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe Gheorghe U. de 42 ani şi un minor de 17 ani, ambii din localitatea Câlnic. Aceştia au sustras de la Km.70 + 430, componente ale sistemului de semnalizare şi dirijare, mai precis două capace de la picheţii de alimentare SCB, în lipsa cărora sistemul de semnalizare indica faptul că linia dublă a CFR dintre Sebeş şi Cunţa este ocupată.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă. Valoarea prejudiciului cauzat este de 4815 lei.

Gheorghe U. a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Prevenit, al I.P.J. Alba, iar sâmbătă, 3 martie 2012, acesta va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=78942avatar Publicat de pe 3 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei