|

Un bărbat din Săsciori a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea un moped în „zig-zag” şi fără lumini. Avea 1,22 mg/l alcool „la bord”

etilotestUn bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Săsciori este cercetat de poliţişti pentru conducere fără permis şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost surprins de oamenii legii, joi, în timp ce conducea un moped în “zig-zag” şi fără lumini. Avea 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi după-amiaza, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, aflându-se în serviciu de patrulare pe DN 67C, au depistat un mopedist care se deplasa sinuos şi nu avea în funcţiune instalaţia de lumini.

Poliţiştii au trecut la oprirea şi identificarea mopedistului, acesta fiind M.N., de 55 de ani, din comuna Săsciori, în urma verificărilor stabilindu-se că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş pentru recoltarea probelor de sânge şi stabilirea alcoolemiei.

În incinta spitalului, M.N. a fost de acord să se supună testării cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui M.N. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137448avatar Publicat de pe 15 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei