|

Un bărbat din Săsciori a fost prins conducând fără permis un excavator neînmatriculat. Este cercetat de poliţiştii din Sebeş

În cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii din Sebeş pe drumurile publice, un bărbat din Săsciori a fost surprins de oamenii legii în timp ce conducea un excavator fără a avea permis pentru vreo categorie de autovehicule. S-a ales cu dosar penal. Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 6.700 de lei în cadrul acţiunii desfăşurate joi.

Poliţiştii din Sebeş au organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului precum şi prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.750 lei, au confiscat bunuri în valoare de 2.000 de lei şi au constatat trei infracțiuni.

La ora 9.07, pe strada Lucian Blaga din Sebeş, a fost depistat B.I. (32 de ani) din comuna Săsciori, care conducea un excavator, neînmatriculat sau înregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Conducătorului auto i-a fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134782avatar Publicat de pe 15 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei