|

UPDATE: Un bărbat de 35 de ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Sebeş. Acesta a murit la spital

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Sebeş. Acesta a fost transportat de urgenţă, cu Ambulanţa, la spitalul din oraş, în stare de inconştienţă. Transferat la unitatea medicală din Alba Iulia, pentru investigaţii medicale, acesta a murit, la scurt timp. Poliţiştii au concluzionat că acesta s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia, după ce, tot sâmbătă, mai încercase să-şi ia viaţa în acelaşi mod.

Incidentul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, la nr. 148.

Bărbatul a fost adus la spitalul din Alba Iulia, pentru radiografii. Din primele informaţii, acesta s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia, la adresa amintită. În momentul incidentului, în apartament se mai afla tatăl şi fratele său.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19.05, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că de la etajul 4 al unu bloc situat pe strada Mihail Kogalniceanu din Sebeş, a căzut o persoană.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe L.A., de 35 de ani, din municipiul Sebeş, acesta fiind transportat la spitalul din Sebeş cu multiple leziuni, ulterior fiind transferat la spitalul din Alba Iulia unde, la scurt timp a decedat.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu tatal său, pe fondul consumului de alcool şi a unei depresii de moment datorată nevoilor materiale şi sănătăţii precare, s-a aruncat de pe balconul apartamentului. Poliţiştii au mai stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, bărbatul a mai intenţionat să se arunce de la etaj, însă a fost oprit de tatăl său.”


URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135478avatar Publicat de pe 22 Iun 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: Un bărbat de 35 de ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Sebeş. Acesta a murit la spital”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei