|

Trei vânzători ambulanţi din Sebeş sancţionaţi de jandarmi. Nu deţineau acte pentru parfumurile pe care le comercializau

Trei cetăţeni din Sebeş au fost sancţionaţi contravenţional de un echipaj de jandarmerie deoarece au fost surprinşi în timp efectuau acte ilegale de comerţ. Marfa oferită spre vânzare a fost confiscată. Cei trei se aflau la ieşirea din municipiul Sebeş spre Sibiu şi acostau clienţii oferindu-le spre vânzare diferite flacoane de parfum. Nu deţineau acte legale de provenienţă a bunurilor tranzacţionate şi nici documente de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale.

Vânzătorii ambulanţi au fost identificaţi ca fiind Ilie B. ( 35 de ani), C-tin. S. ( 27 de ani) şi Nicolae B. ( 24 de ani), toţi din Sebeş şi, aflaţi la prima abatere de acest fel, fost sancţionaţi cu câte un avertisment scris. Totodată, marfa găsită asupra lor a fost confiscată şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Având în vedere că în perioada care urmează, de regulă, se înregistrează o mai mare frecvenţă a acestor fapte Jandarmeria Alba anunţă că în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate şi/sau nu pot dovedi provenienţa bunurilor riscă amenzi contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei şi confiscarea mărfurilor care au făcut obiectul faptelor de comerţ. Cetăţenii pot sesiza la 112 actele de comerţ desfăşurate în afara cadrului legal, iar jandarmii vor acţion prompt pentru identificarea vinovaţilor ori de câte ori vor fi solicitaţi.

 

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137244avatar Publicat de pe 6 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Trei vânzători ambulanţi din Sebeş sancţionaţi de jandarmi. Nu deţineau acte pentru parfumurile pe care le comercializau”

  1. Mama, ce captura de evaziune!!!!!! Niste tigani vindeau 3 sticle de parfum si am dat lvitura. Asta „suna” a praf in ochii „muncitorilor” cinstiti. Jalnica jandarmerie.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei