|

Trei tineri din Săsciori care ascultau muzică într-un autoturism au ajuns la secţia de poliţie din Sebeş. Au refuzat să fie legitimaţi de oamenii legii

Un grup de tineri din Săsciori care consumau alcool şi ascultau muzică într-un autoturism parcat au ajuns la poliţie, după ce au refuzat să fie legitimaţi de oamenii legii. Cei trei sunt cercetaţi pentru împiedicarea poliţiştilor de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.09, patrula intercomunală din cadrul  Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş a fost solicitată să intervină pe raza localităţii Sebeşel unde, într-o parcare, mai multe persoane consumau alcool şi ascultau muzică la o intensitate mare.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului a identificat un grup de persoane care ascultau muzica prevenită dintr-un autoturism staţionat şi care se manifestau zgomotos.

După intervenţia poliţiştilor, trei dintre membrii grupului au continuat să fie gălăgioși, refuzând legitimarea împrejurare în care au adresat expresii jignitoare organelor de ordine, motiv pentru care s-a solicitat sprijin poliţiştilor din Sebeş, cu ajutorul cărora bărbaţii au fost imobilizaţi şi conduşi la Poliţia Municipiului Sebeş. Au fost identificaţi şi, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, au fost sancţionaţi contravenţional.

Faţă de S.D. (21 de ani), S.S. (27 de ani) şi P.F. (26 de ani), toţi din comuna Săsciori, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de împiedicarea, sub orice formă a organului de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, ori de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice şi sfidarea organelor judiciare.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134980avatar Publicat de pe 22 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei