|

Trei persoane din Sebeş au ajuns la spital, după un accident petrecut în Petreşti, la intersecţia „la oglindă”

Trei persoane din Sebeş au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut duminică după-amiază, în localitatea Petrești, în intersecţia cunoscută sub numele de „la oglindă”. 

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate în intersecţia amintită. Două autoturisme, unul înmatriculat în Bistriţa-Năsăud şi altul cu numere de Spania au intrat în coliziune.

Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.11, pe strada 1 Mai din localitatea Petreşti, Ioan L. (23 ani), din localitatea Telciu, județul Bistrita-Năsăud, în timp ce a condus autoturismul, pe direcția de mers Sebeș – Petrești, la intersecția cu strada Valea Sebeșului, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului condus de către Florin C. (39 ani), din  Sebeș.

În urma accidentului, trei persoane au suferit leziuni corporale, fiind transportate la Spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale. Florin C. a suferit o fractură la antebrațul drept, iar Elena C. (pasageră în autoturism) – un traumatism cranio-cerebral minor. Nu au rămas internați în spital. Nicolae C. (pasager în autoturism) a suferit o fractură de arc costal şi a rămas în spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.”

Foto: arhivă

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133522avatar Publicat de pe 29 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei