|

Trei minori din Sebeș, cercetați pentru furt. Au sustras țevi din interiorul unei școli din Petrești

furtTrei minori din municipiul Sebeș sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe țevi din cupru și cablu electric din interiorul unei școli.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea, în noaptea de 31 iulie – 1 august, a unei infracţiuni de furt.

Astfel, în sarcina a trei minori de 12, 13 şi respectiv 17 ani, toţi din municipiul Sebeş, s-a stabilit că în noaptea de 31 iulie / 1 august au pătruns în interiorul unei şcoli din localitatea Petreşti, de unde au sustras mai multe ţevi din cupru şi cablu electric.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei minori.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139284avatar Publicat de pe 5 Aug 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei