|

Transport ilegal de lemn, oprit la Sebeş: Poliţiştii au confiscat peste 50 mc de material lemnos

TIR cu lemnPoliţiştii din Sebeş au depistat, miercuri, un camion încărcat cu lemn, al cărui şofer a prezentat acte necorespunzătoare cu marfa transportată. Bărbatul a fost amendat şi cantitatea de peste 50 mc de material lemnos, confiscată.

Polițiști ai Serviciilor Ordine Publică şi Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat pe raza municipiului Sebeş o acţiune de combatere a ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, a fost depistat, miercuri, un camion, încărcat cu 50,2 metri cubi material lemnos, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din judeţul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire primare prezentate nu corespundeau cantitativ cu cele reale.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării conducătorului auto, în conformitate cu

art. 19 al.1din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar, ca sancţiune contravenţională, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139089avatar Publicat de pe 7 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei