|

Transport ilegal de lemn, oprit la Sebeș: Polițiștii au confiscat 49 mc material lemnos, în valoare de peste 7.000 lei

TIR cu lemnPolițiștii din Sebeș au oprit un transport ilegal de lemn, pe strada Industriilor din localitate și au confiscat 49 mc de material lemnos. „Marfa” era transportată cu o autoutilitară ce tracta o semi-remorcă. Maşina era condusă de un şofer de 25 de ani, din județul Brașov.

Miercuri, 24 iunie, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, în timp ce desfăşurau activităţi în cadrul Planului de acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au oprit, pe strada Industriilor din localitate, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, ansamblu condus de Adrian P., de 25 ani, din judeţul Braşov.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că Adrian P. transporta cantitatea de 49 mc material lemnos de esenţă molid care nu corespundea cu cantitatea de material lemnos menţionat în avizele de însoţire a transportului.

Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă, fiind dispusă totodată şi măsura ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş. Valoarea materialului lemnos este de aproximativ 7.350 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139215avatar Publicat de pe 25 Iun 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei