|

Tragedie la Petreşti. Şi-a găsit fratele fără viaţă, în propria locuinţă. Avea doar 33 de ani

politia sebesTragedie într-o familie din Petreşti. Un bărbat din Sebeş şi-a găsit fratele fără viaţă în locuinţa sa din Petreşti. Din primele cercetări, în cazul decesului tânărului de 33 de ani nu sunt suspiciuni de violenţă.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 14.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată ce către un bărbat din Sebeş, cu privire la faptul că l-a găsit pe fratele său decedat.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe P.V., de 33 de ani, din Petreşti, care era decedat în locuinţa sa, la examinarea sumară a cadavrului nefiind identificate urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sebeş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138803avatar Publicat de pe 19 Ian 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei