|

Tineri din Şpring şi Pianu de Sus, cercetaţi de poliţiştii din Sebeş. Au fost surprinşi la volan sub influenţa alcoolului

alcooltestDoi tineri din comuna Şpring, respectiv Pianu de Sus au avut “ghinionul” să fie surprinşi în trafic de poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce conduceau autoturisme sub influenţa alcoolului. S-au ales cu dosare penale.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.00, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere şi control a traficului rutier, au oprit pentru control, pe strada Pieţei din municipiul Sebeş, un autoturism condus de M.V.I., de  23 de ani, din comuna Şpring.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-a fost recoltată probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică dimineaţa, la ora 5.50, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism condus de C.I.G., de 29 de ani, din comuna Pianu de Sus.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Faţă de cei doi şoferi sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

foto: arhivă

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137845avatar Publicat de pe 17 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei