|

Tânără din Sebeş, cercetată pentru părăsirea locului accidentului, după ce a lovit uşor, cu maşina, o adolescentă de 16 ani

O tânără de 34 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit uşor, cu maşina, o adolescentă de 16 ani şi a părăsit locul accidentului, pentru că fata a recunoscut că nu suferise leziuni corporale. Incidentul s-a petrecut pe strada Mihai Viteazul, în noaptea de duminică spre luni.

Din primele cercetări, poliţiştii au constatat faptul că adolescenta de 16 ani din Alba Iulia s-a angajat în traversarea străzii Mihai Viteazu prin loc marcat si semnalizat corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de Lidia I.S. (34 de ani), din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, după producerea accidentului, Lidia I.S. a oprit autoturismul şi a discutat cu victima, care i-a relatat faptul că nu a suferit leziuni corporale si nu doreşte să fie transportată la spital. În urma acestei discutii, conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunţa unitatea de poliţie.

Ulterior, tânăra de 16 ani s-a deplasat la Spitalul Judetean Alba, acuzând dureri la piciorul drept, iar in urma examinării medicale s-a constatat că a fost rănită uşor, suferind doar leziuni superficiale (traumatism antepicior drept).

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care faţă de Lidia I.S. se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133724avatar Publicat de pe 13 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei