|

Tânăr fără permis şi sub influenţa alcoolului, urmărit pe şosea de poliţiştii din Sibiu şi Sebeş. S-a oprit cu maşina în bordurile din centrul oraşului

Un tânăr de 24 de ani din Călan, judeţul Hunedoara a „dat bătăi de cap” poliţiştilor rutieri, după ce nu a oprit la semnalul agenţilor de la circulaţie din Miercurea Sibiului şi Sebeş şi a intrat cu maşina în bordurile ce separau sensurile de mers, în centrul oraşului Sebeş. Şoferul nu avea permis şi conducea sub influenţa alcoolului.

Joi, la ora 22.50, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată telefonic de către  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu privire la faptul că pe raza oraşului Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, un conducător auto căruia poliţiştii i-au solicitat să oprească autovehiculul nu a respectat semnalul regulamentar al acestora.

Poliţiştii rutieri din Sebeş au efectuat imediat un filtru la intrarea în municipiul Sebeş dinspre judeţul Sibiu, dar conducătorul autoturismului în cauza nu a oprit nici la semnalul regulamentar al acestor poliţişti, continuând deplasarea spre centrul municipiului Sebeş, unde a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu bordurile ce separau cele două sensuri de mers.

La sediul Poliţiei municipiului Sebeş, unde a fost condus conducătorul auto, s-a procedat la identificarea acestuia, stabilindu-se că se numeşte Paul C., de 24 de ani, din oraşul Călan, Hunedoara.

De asemenea, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este proprietatea fratelui său.

Întrucât persoana în cauză emana aburi de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,71 alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135643avatar Publicat de pe 19 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei