|

Tânăr din Sebeş, cercetat de poliţiştii din Alba. A fost surprins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr din Sebeş este cercetat de poliţiştii din Alba după ce a fost surprins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alcoolul şi conducerea autovehicolelor nu fac “casă bună”, nici măcar în situaţia în care, din fericire, această combinaţie nu se lasă cu incidente rutiere.

A aflat acest lucru şi Vasile S. C. de 30 de ani, din Sebeş, care la data de 13 octombrie, ora 1.30, a fost depistat de poliţişti, pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. Tânărul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la la Spitalul Judeţean Alba unde i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132907avatar Publicat de pe 15 Oct 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei