|

Tânăr din Sebeș, cercetat de poliţişti. Anul trecut a furat bunuri de 10.000 de lei, din trei locuințe

furtUn tânăr de 26 de ani din Sebeș este cercetat de polițiști pentru furt calificat. În perioada martie – iunie 2014, acesta a comis trei furturi din locuințe și anexe, valoarea prejudiciului fiind estimată la 10.000 de lei.

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un tânăr din municipiu Sebeș ca fiind persoana bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţă. Cu ocazia percheziţiei efectuă la domiciliul acestuia au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi.

La data de 12 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe C.R.N., de 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care în perioada martie – iunie 2014, a comis 3 furturi din locuinţe şi anexe, situate pe raza municipiului Sebeş.

Din cercetări a rezultat că tânărul a sustras produse electronice, bijuterii, scule electrice şi obiecte metalice a căror valoare totală a fost estimată la suma de 10.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a tânărului, în cursul zilei de joi, 12 martie, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul său, ocazie cu care au găsit o parte din bunurile sustrase.

Faţă de C.R.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138908avatar Publicat de pe 13 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei