|

Tânăr din Săsciori, găsit mort în garajul gospodăriei sale. S-a asfixiat cu gazele de eşapament

Tragedie la Săsciori. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort în garajul locuinţei sale, după ce s-a asfixiat cu gazele de eşapament de la maşină. Cel  mai probabil, este vorba despre sincucidere.

Poliţiştii din Săsciori au fost sesizaţi luni, la ora 8.55, cu privire la faptul că L.M., un tânăr de 25 de ani din comuna Săsciori, a fost găsit decedat în autoturismul său, care era parcat în garajul gospodăriei unde locuia.

Oamenii legii au constatat că în garaj era un miros puternic de gaze, iar autoturismul avea cheile în contact, pe poziţia pornit, în rezervorul acestuia nemaifiind combustibil.

Pe bancheta din stânga faţă, care era rabatată în poziţia orizontală, a fost identificat cadavrul tânărului. Cu ocazia examinării sumare a acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu a mai fost văzut de sâmbătă seara, când unul dintre vecini a auzit motorul autoturismului accelerat.

Medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului şi au stabilit că decesul a fost cauzat de intoxicaţia acută cu monoxid de carbon, în cauză neexistând suspiciuni în legătură cu moartea tânărului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134330avatar Publicat de pe 22 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei