|

Tânăr din Cut, cercetat pentru conducere fără permis, după ce a fost surprins de poliţişti plimbându-se cu un ATV

Un tânăr de 22 de ani din Cut a ajuns în atenţia oamenilor legii, după ce a fost surprins pe o stradă din localitate, în timp ce conducea un ATV fără permis. Acesta este cercetat penal, iar în aceeaşi situaţie a ajuns şi persoana care i-a încredinţat vehiculul.

Poliţiştii Postului de Poliţie Cut au oprit pentru control, marţi, în jurul orei 13.00, pe strada Principală din localitate, un ATV condus de B.I.B. (22 de ani), din aceeaşi comună.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Poliţiştii ai stabilit de asemenea, că T.F.F. (29 de ani), din Petreşti i-a încredinţat ATV-ul tânărului, pentru a-l conduce pe drumurile publice, cunoscând faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Au întocmit actele premergătoare cercetării şi în acest caz.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134647avatar Publicat de pe 6 Mar 2013. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei