|

Tânăr din comuna Cut, REŢINUT pentru furt. A sustras autoturismul unei femei şi l-a abandonat pe drum de hotar

accident politiaUn tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Cut a fost reținut de polițiștii din Sebeș, pentru furt. Acesta a sustras autoturismul unei femei din localitate, pe care ulterior l-a abandonat, pe un drum de hotar, între comunele Daia Română şi Cut.

Potrivit IPJ Alba, în data de 18 octombrie, în jurul orei 5.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, de către o femeie din comuna Cut, cu privire la faptul că, în timpul nopţii precedente, i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat în faţa locuinţei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Sebeș împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cut, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului: un tânăr de 28 de ani, din comună.

În noaptea de 17/18 octombrie, F.V.I. a pătruns în locuinţa proprietarei autoturismului şi a sustras cheile autoturismului. Ulterior a condus autoturismul pe drumul de hotar ce face legătură între comunele Cut şi Daia Română însă, la un moment dat, s-a împotmolit şi l-a abandonat.

Poliţiştii au luat faţă de F.V.I. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139403avatar Publicat de pe 19 Oct 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei