|

Tânăr de 28 de ani din Săliștea, prins la volan în Vințu de Jos cu permisul de conducere suspendat

actiune politieUn tânăr de 28 de ani din comuna Săliștea este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea cu permisul de conducere suspendat pentru “refuz recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În data de 7 aprilie, ora 10.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Vinţu de Jos au oprit în trafic, pe strada Lucian Blaga din comuna Vinţu de Jos, un autoturism condus de O.M., de 28 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta avea obligaţia de a preda permisul de conducere Serviciului Rutier Alba, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în urma săvârşirii infracţiunii de “refuz recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, fată prevăzută şi pedepsită de articolul 337 din Cod Penal.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat”.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138112avatar Publicat de pe 8 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei