|

Tânăr de 23 de ani din Sebeș, REȚINUT pentru furt. A sustras produse electronice și bani dintr-un apartament

politie 2Un tânăr de 23 de ani din Sebeș a fost reţinut de poliţişti, pentru furt. Acesta a pătruns, pe timp de noapte, într-un apartament din localitate, de unde a sustras produse electronice și bani, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 3.800 de lei.

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 23 de ani, care este bănuit de comiterea unui furt, prin care a cauzat un prejudiciu de peste 3.000 de lei.

La data de 16 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat şi reţinut pe B.F.A., de 23 de ani, din Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în perioada 6-15 august, pe timp de noapte, a escaladat peretele unui apartament din Sebeş al cărui proprietari erau plecaţi de acasă şi, prin efracţie, a pătruns în interior, de unde a sustras produse electronice şi o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la valoarea de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu.

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 17 august, să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale, precum şi pentru identificarea eventualilor săi complici şi recuperarea integrală a prejudiciului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139308avatar Publicat de pe 17 Aug 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei