|

Tânăr de 23 de ani din Sebeș, reținut de polițiști pentru furt. A sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-o locuință și un bar

furtPoliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 23 de ani ce este bănuit de comiterea a trei furturi sau tentative de furt, din locuinţe, autoturisme parcate şi din societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat prin aceste fapte este de aproape 5.000 de lei, iar la comiterea uneia din ele, tânărul a fost însoţit de un minor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe B.F.A., de 23 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în data de 11 aprilie, a pătruns, prin efracţie, într-un apartament din Sebeş de unde a sustras bunuri în valoare de 2.500 de lei.

În noaptea de 19/20 mai 2015, a forţat portiera uni autoturism parcat pe strada Valea Frumoasei din Sebeş, însă nu a reuşit să o deschidă, iar în noaptea de 16/17 iulie, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, din Sebeş, au pătruns într-un bar din Sebeş de unde au sustras mai mute sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de 2.400 de lei.

Faţă de cei doi tineri, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, iar pe B.F.A. l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracționale a celor doi precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139271avatar Publicat de pe 30 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei