|

Tânăr de 18 ani din Şpring, cu dosar penal, după ce a furat o bicicletă din scara unui bloc din Sebeş

bicicleta furtUn tânăr de 18 ani din Şpring s-a ales cu dosar penal după ce a furat o bicicletă din scara unui bloc din Sebeş. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2000 de lei.

Joi seara, în jurul orei 21.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Sebeş cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul amiezii, i-a fost sustrasă bicicleta pe care o lăsase în scara blocului.

Valoarea acesteia fost estimată de reclamant la 2.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş şi cu sprijinul jandarmilor, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

L.C.P., de 18 ani, din comuna Şpring, a profitat de faptul că bicicleta era lăsată în scara blocului, neasigurată, şi a sustras-o, iar ulterior a vândut-o.

Poliţiştii au reuşit să o recupereze şi au restituit-o păgubitului, iar faţă de L.C.P. au întocmit dosar penal pentru furt. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lui activităţi infracționale.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139366avatar Publicat de pe 4 Sep 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei