|

Tabăra de vară Prigoana din Munţii Şureanu ar putea fi modernizată. Proiect în Consiliul Local Sebeș

tabara sportiva luncile prigoaneiConsilierii locali din municipiul Sebeș vor vota, în ședința de miercuri, 26 iulie, un proiect privind achiziționarea terenului aferent clădirii Taberei de vară Prigoana, cu scopul de a moderniza baza, prin creșterea numărului de camere și a confortului, astfel încât activitatea sportivă să fie revigorată.

Potrivit discuțiilor din cadrul ședinței ordinare din data de 19 iulie, se intenționează, într-un viitor apropiat, modernizarea Taberei de vară Prigoana astfel încât să fie mărit confortul și numărul camerelor, care vor fi puse la dispoziția elevilor pentru efectuarea cantonamentelor sportive.

„Modernizarea bazei va revigora activitatea sportivă din municipiul Sebeș, pentru că avem copii care nu pot să facă sport într-un cadru organizat sau de performanță, iar părinții nu au posibilitatea de a le plăti participarea la cursuri private, tocmai de aceea este important să investim în amenajarea bazelor sportive existente”, se precizează în expunerea de motive a proiectului.

Se propune astfel demararea procedurilor privind reglementarea situației juridice a Taberei de vară Prigoana, precum și a procedurilor privind achiziționarea terenului aferent clădirii Taberei de vară Prigoana.

În acest sens se solicită Primăriei Șugag acordarea folosinței gratuite, pe o perioadă de 50 de ani, pentru terenul înscris în CF 14413 – Cugir, nr. top. 6711/17 „Tabără sportivă Luncile Prigoanei” în suprafață de 12.576 mp.

În prezent, amenajările existente pe acest teren se află în proprietatea municipiului Sebeș și administrarea Liceului cu program de educație fizică și sport Sebeș.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140631avatar Publicat de pe 26 Iul 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei