|

Suspecți în trei cazuri de furt din apartamente din Sebeș, prinși de polițiști. Au sustras bijuterii în valoare de aproape 17.000 lei

Trei bărbați din București au fost identificați de polițiști ca suspecți  în trei cazuri de furturi din apartamente din Sebeș. Aceștia au sustras bijuterii în valoare totală de aproape 17.000 lei, în februarie și septembrie 2011.

La data de 4 februarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea  a trei furturi din locuinţe din oraş.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 27 februarie 2011, Nicolae Z., de 32 de ani, Cristian G., de 30 de ani, ambii din Bucureşti împreună cu Ştefan F., de 26 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, toţi cunoscuţi cu antecedente penale, au pătruns prin efracţie într-un apartament situat pe strada Frumoasei din Sebeş, de unde au sustras bijuterii din aur, în valoare de 10.000 de lei.

În data de 15 septembrie 2011, în acelaşi mod, cei trei suspecţi au pătruns în două apartamente situate pe strada Lucian Blaga din Sebeş şi au sustras bijuterii în valoare totală de 6.800 de lei.

Faţă de cei trei suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperării prejudiciilor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134386avatar Publicat de pe 5 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Suspecți în trei cazuri de furt din apartamente din Sebeș, prinși de polițiști. Au sustras bijuterii în valoare de aproape 17.000 lei”

  1. anastase 15 case
    avatar

    mitici..mitici..balkan…istambul…asia mica..turkestan…

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei