|

UPDATE: Şura unei case din localitatea Sebeşel a luat foc. Pagube estimate la valoarea de 18.000 de lei

masina interventie pompieri1Un incendiu a izbucnit luni după amiază la şura unei case din localitatea Sebeşel, comuna Săsciori.

UPDATE: Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină luni, la ora 13.54, în localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei gospodării, formată din casă, şopron şi grajd, proprietatea lui I.M. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

În urma unor lucrări de igienizare a terenului de resturi vegetale efectuate de către T.G., focul a scăpat de sub control şi s-a extins la gospodăria aflată în imediata apropiere, generând incendiul.

Au ars acoperişul gospodăriei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, două tone fân, o căruţă şi instalaţia electrică. Incendiul s-a propagat la o grajdul din vecinătate, proprietatea lui M.S., arzând circa 20 mp de acoperiş confecţionat din lemn şi ţiglă. Pagubele produse se ridică la aproximativ 18.000 lei, iar bunurile salvate la circa 60.000 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137847avatar Publicat de pe 17 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei