|

Sondaj Sebeș24: Alege cel mai potrivit PRIMAR pentru Sebeș. Nistor, Dragosin, Feneșer, Comăniciu sau Matei?

candidati sebesÎn data de 5 iunie, cetățenii din Sebeș sunt așteptați la secțiile de votare pentru a pune ștampila pe omul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru funcția de primar. Înainte de alegerile locale, Sebeș24.ro lansează un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor din Sebeș. Aceştia sunt invitaţi să se pronunţe cu privire la primarul pe care și l-ar dori în următorii patru ani.

În cursa pentru alegerile locale din acest an, PSD Alba l-a desemnat recent ca și candidat pentru Primăria Sebeș pe Romi Dragosin, în condiţiile în care actualul primar al orașului Sebeș, Adrian Alexandru Dăncilă, tot reprezentant PSD, nu mai încearcă să obţină voturile locuitorilor pentru un nou mandat. De altfel, Alexandru Dăncilă a ocupat ultima poziție într-un sondaj anterior lansat de Sebeș24.ro, în care era menționat ca și candidat. VEZI AICI  rezultatele sondajului anterior

Citește și Actualul primar Alexandru Dăncilă nu mai candidează la Sebeș. PSD îl aruncă pe Romi Dragosin în lupta pentru Primăria din ”orașul Mercedes”

Chiar dacă încă nu a început campania electorală, jocurile politice încep să fie tot mai vizibile în Sebeș. Dacă politicienii se concentrează pe opoziție, candidați, promisiuni și alianțe, Sebeș24 este interesat de ceea ce vor cetățenii, tocmai din acest motiv dorim să luăm „pulsul” cetățenilor orașului.

Cetățenii au astfel ocazia să facă un mic exerciţiu înainte de vot, iar ei, politicienii, vor vedea cât mai au de muncă pentru a le câştiga votul.

În perioada următoare este posibil ca numele candidaților să se schimbe sau chiar să apară alți pretendenți pentru funcția de primar al municipiului Sebeș.

Precizăm din nou că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră, nu pot fi ignorate.

VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar al municipiului Sebeș!!!

Dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Sebeș, cu cine ai VOTA?

 • DORIN NISTOR (PNL) (32%)
 • NICOLAE MATEI (INDEPENDENT) (24%)
 • GHEORGHE FENEȘER (ALDE) (18%)
 • ROMI DRAGOSIN (PSD) (18%)
 • NICHITA COMĂNICIU (PMP) (8%)
Loading ... Loading ...

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139588avatar Publicat de pe 28 Mar 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comentarii pentru “Sondaj Sebeș24: Alege cel mai potrivit PRIMAR pentru Sebeș. Nistor, Dragosin, Feneșer, Comăniciu sau Matei?”

 1. Un sondaj corect trebuie să includă și varianta (tot mai folosită și în realitate) ”NICIUNUL / NU ȘTIU / NU VOTEZ”

  • Redacția Sebes24.ro
   avatar

   @cristi, poate la voi la Cluj primarul se alege cu ”NU VOTEZ”. Nu ne intereseaza cati nu voteaza. nu este relevant

 2. Vai de capul meu cine candideaza… Bai frate numai unul si unul, distrusi…

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei