|

UPDATE: Șoferul unui TIR a decedat în timp ce încerca să își repare vehiculul, pe DN 7, lângă Sebeș

Un accident mortal s-a petrecut joi, în jurul orei 13.00, pe DN 7, în parcarea restaurantului „Lutsch 2000”, lângă Vinţu de Jos. Un bărbat care efectua reparații la roata unui TIR a fost prins sub ansamblu și a rămas încarcerat.

Din primele informații ale polițiștilor, este posibil ca bărbatul decedat să fie șoferul TIR-ului. Vehiculul este înmatriculat în județul Timiș. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru pentru descarcerare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 12.50 , în parcarea aflată pe DN 7, la km 337+740 metri, în afara localităţii Vinţu de Jos, S.P., un bărbat de 48 de ani, din comuna Mehadica, judeţul Caraş-Severin, şoferul unui autotractor, în timp ce efectua lucrări de reparaţie la ansamblul de vehicule format din autotractor cu semiremorcă care era staţionat, din cauză că nu l-a asigurat corespunzător, a fost prins sub roata din stânga faţă a acestuia. În urma accidentului, S.P. a decedat pe loc.

În cauză, cercetările sunt continuate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=122833avatar Publicat de pe 13 Sep 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei