|

Şoferiţă de 37 de ani din Sebeş, prinsă de poliţişti în timp ce conducea o maşină cu numere de înmatriculare false

volan soferO femeie în vârstă de 37 de ani din Sebeş este cercetată de poliţişti după ce a fost surprinsă în trafic la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false.

Luni, 13 ianuarie, la ora 16.07, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza municipiului, au oprit pentru control un autoturism condus de S.C., de 37 de ani, din Sebeş.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, iar plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului erau false.

Pe numele conducătoarei auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137689avatar Publicat de pe 14 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei