|

Şofer bucureştean, prins de poliţiştii din Alba Iulia, după o urmărire de 20 de kilometri. A trecut pe culoarea roşie a semaforului

Un bărbat de 47 de ani din Bucureşti, care a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, a fost prins de poliţişti după o urmărire spectaculoasă, în timpul căreia acesta s-a răsturnat cu autoturismul în afara şoselei.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, la ora 7.00, pe Bulevardul Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia. Un echipaj de polițiști de la IPJ – Serviciul Rutier Alba, în timp ce se aflau în patrulare, opriți în coloană, la culoarea roşie a semaforului electric, s-au autosesizat cu privire la un autoturism care a depăşit toate autovehiculele oprite la semafor şi şi-a continuat deplasarea.

Au încercat să-l oprească regulamentar, însă şoferul le-a ignorat semnalul. Au pornit în urmărirea maşinii şi, după aproximativ 20 de km, conducătorul autovehiculului a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

După ce echipajul de polițiști a constat că persoana din autoturism nu a suferit leziuni, au imobilizat-o. Oamenii legii l-au identificat pe şofer: I.C. (47 ani), un bărbat din Bucureşti, căruia i-au reţinut permisul de conducere.

Din cauza faptului că prezenta tulburări de comportament, a fost condus la Spitalul Judeţean Alba-Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=100123avatar Publicat de pe 5 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei