|

Situație incertă la Sebeș: 100 de buletine de vot nu sunt de găsit. PDL Alba cere renumărarea

PDL Alba cere renumărarea voturilor la Sebeș. În urma centralizării datelor, candidatul PDL la primărie, Dorin Nistor se află la o diferență de doar 98 de voturi de social-liberalul Alexandru Dăncilă, iar nu mai puțin de 100 de buletine de vot lipsesc fizic.

În dimineața de după alegeri, situația la Sebeș este încă tensionată. Deși, în cursul nopții de duminică, numărătoarea paralelă a PDL indica faptul că Dorin Nistor ar fi pierdut în favoarea candidatului USL cu 108 voturi, luni, democrat-liberalul se afla la o distanță de doar 98 de voturi de Dăncilă, iar 100 de buletine de vot nu erau de găsit. Mai mult, la o singură secție de vot, 150 de voturi în favoarea lui Nistor ar fi fost anulate.

Potrivit reprezentanților PDL Alba, au fost identificate mai multe nereguli la secțiile de votare, între care și existența unui număr mai mare de buletine de vot decât numărul alegătorilor, precum și voturi nule.

PDL Alba a formulat deja mai multe sesizări către BEC Sebeș pentru a se reveni asupra numărătorii.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=95659avatar Publicat de pe 11 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

8 comentarii pentru “Situație incertă la Sebeș: 100 de buletine de vot nu sunt de găsit. PDL Alba cere renumărarea”

 1. BEJ si BEC sa isi faca datoria !!! Nu se poate sa avem un primar pus prin frauda !
  Peste 5000 de sebeseni care au votat cu Nistor vor sa se faca dreptate.

 2. Ce Dorin Nistor?:)) vedeti-va de treaba…dupa ce ca a dat pomana la toti tiganii din sebes sa-l aleaga si a batut din poarta in poarta in oras incercand sa convinga lumea prin niste discursuri de 2 lei vrea sa fie primar? Uitati-va si voi putin daca va duce capul la ce campanie a avut, afise facute prost in photoshop si promisiuni pe care le-a facut si celalalt dinaintea lui si nu a realizat nimic(pentru oras). Hava in schimb, la Alba, a meritat sa fie primar! Sa vedem acum ce vor face cei care au castigat!

 3. aia 5000 de sebeseni de ce nu l-au votat pe Nistor pt Alba ca oricum nu e din Sebes. Dancila a facut destule si poate face si in continuare multe pentru Sebes. mafia Pdl din primarie nu s-a putut opune vointei cetatenilor

 4. sincer…as vrea sa se faca dreptate pt. ca dl. Nistor este sustinut de foarte multa lume. desteptativa fratilor cea facut dl. Dancila pt. Sebes? nimic.asta va face si de acum incolo.Ginditiva si sa se aleaga din nou primarul.

 5. mai canes…i-a zii ce a facut dancila in 12 ani la primarie??cum arata sebesul acum 5-6 ani??

  • cum fratilor,nu a facut dancila nimic pentru sebes?! oare nu el a vandut aeroportul de la lancram si tot ce era de vandut in sebes?
   unde sunt banii aceia?
   a,si am uitat;a asfaltat strada pe care locuieste mama dansului. sa se faca dreptate! iar daca a castigat alegerile prin voturile rahovenilor sa mearga primar la rahau.

 6. Acea suma mare de voturi s-a anulat la sectia de votare de pe strada Viilor unde voteaza majoritatea tiganilor, acolo li se spunea pe limba lor cu cine sa voteze…si eu zic sa se faca dreptate!! Sa-i validam lui Nistor voturile si sa-l facem primarul tiganilor, dar nu al sebesenilor.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei