|

Sibian de 39 de ani, prins la volan fără permis, de poliţiştii din Sebeş. S-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 39 de ani din Sibiu este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis, după ce a fost surprins la volan de poliţişti, pe o stradă din Sebeş. A ajuns în atenţia oamenilor legii şi persoana care i-a încredinţat maşina.

Luni, la ora 13.00, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat în trafic, pe strada Lucian Blaga din municipiu, pe R.A.C. (39 de ani), din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul i-a fost încredinţat bărbatului de către o rudă a sa, aceasta cunoscând faptul că R.A.C. nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit faţă de conducătorul auto acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis iar faţă de D.C.E., de 38 de ani, din Sibiu, persoana care i-a încredinţat autoturismul, au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134362avatar Publicat de pe 29 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei