|

Și-a lovit cumnatul cu o șurubelniță, în zona gâtului. Bărbat de 47 de ani din Sebeș, cercetat de polițiști

Un bărbat de 47 de ani din Sebeș este cercetat de polițiști după ce și-a lovit cumnatul, cu o șurubelniță, în zona gâtului. Victima a fost transportată la spital, iar momentan starea sa de sănătate este stabilă.

Marți la ora 22.10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în curtea unei locuinţe situată pe strada Ştefan cel Mare din Sebeş, s-a produs un scandal.

Un echipaj de poliţie a intervenit imediat şi a aplanat conflictul, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că R.E., de 47 de ani, din Sebeş, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, l-a agresat pe cumnatul său, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din același municipiu, lovindu-l cu o şurubelniţă în zona gâtului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, în prezent starea sa de sănătate fiind stabilă.

Cercetările sunt continuate în cauză, faţă de R.E. fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate de către medicul legist, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137028avatar Publicat de pe 25 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei