|

Senatorul UNPR Alba, Nicolae Dobra, posibil candidat din partea USL la parlamentarele din toamnă

Senatorul UNPR, Nicolae Dobra are toate șansele să fie candidatul USL Alba pe Colegiul Sebeș-Blaj, la alegerile parlamentare din toamnă. Acest lucru este foarte probabil, dat fiind faptul că, în cadrul recentei alianțe dintre UNPR și USL, sunt purtate discuții pentru promovarea parlamentarilor în funcție din rândurile progresiștilor ca și candidați USL la următoarele alegeri.

O decizie în acest sens va fi luată în Biroul Permanent Național al USL, reunit în ședință. Întrebat despre o eventuală candidatură la Senatul României din partea USL, Nicolae Dobra a declarat că nu poate spune încă nimic până când BPN-ul  nu va da verdictul.

Nicolae Dobra a mai candidat și pentru funcția de primar al municipiului Sebeș, la alegerile din această vară, unde a obținut 629 de voturi.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=119406avatar Publicat de pe 3 Sep 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Senatorul UNPR Alba, Nicolae Dobra, posibil candidat din partea USL la parlamentarele din toamnă”

  1. Noi ne intrebam ,OMUL ASTA CHIAR N-ARE UN PIC DE BUN SIMT?Tot judetul stie ca e un traseist politic fara pereche,iar fratele lui e acolo unde-i locul![ Nu uitati proverbul cu aschia….].Noi cei de la usl suntem constienti ca inainte de incheerea mandatului,face la stinga -nprejur ca la armata si trece iar la cei de la care a venit,ptrt.inca 4 ani.Cei din Sebesi-au aratat valoarea si l-au pus in cosul de gunoi..Sa traiesti in Sebes o viata intreaga si sa obti cca600 de voturi ptr primar.Asta spune tot.mai putin decit un strain.Usl nu-l voteaza.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei