|

Şedinţă ordinară la Consiliul Local Sebeş. Vezi ce proiecte au fost aprobate de către consilieri

Consiliul Local al Municipiului Sebeş s-a întrunit în şedinţă ordinară în data de 11 decembrie, la ora 16.00, în sala “Radu Stanca”. Ordinea de zi a cuprins 8 puncte de discuţie, iniţiatorul proiectelor fiind primarul municipiului, Alexandru Dăncilă.

Au fost aprobate marea majoritate a propunerilor, printre care închirierea prin licitaţie deschisă a două spaţii de 5 şi respectiv 15 metri pătraţi, situate în incinta Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Sebeş şi a Şcolii Gimnaziale din Petreşti, pentru comercializare de produse alimentare.

Alte două puncte importante de pe ordinea de zi au primit aviz afirmativ din partea consilierilor locali: organizarea activităţii socio-culturale “Revelionul Pensionarilor 2013” şi proiectul social “Un zâmbet, o bătrâneţe liniştită” .

Următoarele trei proiecte au fost de asemenea aprobate: modificarea HCL nr. 289/2011 privind aprobarea situaţiilor deosebite în care se pot acorda ajutoare de urgenţă; stabilirea domeniilor serviciilor publice şi a locurilor în care contravenienţii persoane fizice vor presta activităţi în folosul comunităţii; avizul prealabil de oportunitate “Exploatare agregate – groapa de împrumut – Ruzga 2, Municipiul Sebeş, Judeţul Alba”.

Singurul proiect respins de către consilieri a fost avizul prealabil de oportunitate şi a documentaţiei P.U.Z. “Amenajare Lac Piscicol” extravilan Municipiul Sebeş.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134062avatar Publicat de pe 12 Dec 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei