|

Sebeşul nu scapă de trafic nici în acest an. Lucrările la autostrada Sebeş-Orăştie sunt în întârziere cu 2 luni

Se pare că Sebeşul va rămâne sufocat de trafic şi în acest an. Restanţele înregistrate la plata facturilor şi a salariilor au determinat întârzieri de 2 luni în efectuarea lucrărilor la autostrada Sebeş-Orăştie, pe tronsonul care include şi centura ocolitoare a municipiului. Din acest motiv, conform deputatului Clement Negruţ, nici termenul de finalizare a întregii lucrări, prevăzut pentru aprilie 2013,  nu va fi respectat.

Potrivit deputatului, în contextul unor sincope de ordin financiar, “speranţa locuitorilor din Sebeş de a scăpa în acest an de calvarul traficului din municipiu, a fost spulberată definitiv.”

Prezent în conferinţă de presă, Clement Negruţ a semnalat faptul că lucrările la autostrada Sebeş-Orăştie, pe tronsonul care include şi centura ocolitoare a municipiului sunt în regres din cauza neefectuării plăţilor de către CNADNR. “Datorită acestor întârzieri la plata lucrărilor executate de către constructori, lucrările la acest obiectiv sunt în întârziere cu cel puțin 2 luni. În opinia mea, inclusiv termenul de finalizare de 17 aprilie 2013 nu mai este valabil. Foarte mulți dintre angajații societăților care lucrează subcontractoare la acest obiectiv nu și-au primit salariile, nu au fost plătite facturile pentru lucrările executate ceea ce a dus la un iminent protest al angajaților care încă își mai așteaptă banii”, a declarat deputatul.

În încercarea de a afla răspunsuri cu privire la stadiul lucrărilor la autostradă, Clement Negruț a făcut demersuri pe lângă reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, adresându-se totodată şi ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, prin intermediul unei interpelări, în care îi cere să precizeze care este bugetul alocat lucrărilor de construcția acestui tronson în urma rectificării bugetare aprobate de Guvern luna trecută.

Vezi declaraţia deputatului, integral,  pe Alba24.ro.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133063avatar Publicat de pe 19 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Sebeşul nu scapă de trafic nici în acest an. Lucrările la autostrada Sebeş-Orăştie sunt în întârziere cu 2 luni”

  1. Mare ****** trebuie sa fi sa intrerupi finantarile la aceasta autostrada.Rusine sa va fie hotilor.P>S>Sa va ia ala rau.

  2. D-LE Negrut fa ceva .SA SE TERMINE CAT MAI REPEDE.autostrada.Atentie ca ponta minte mult.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei