|

Şcoala şi grădiniţa din Răhău vor fi modernizate. Primăria Sebeş primeşte finanţare nerambursabilă de 2,3 milioane lei

scoala-rahauMunicipiul Sebeş a depus proiectul ”Reabilitare Şcoală Gimnazială Răhău” care a fost selectat pentru o finanţare nerambursabilă de maxim 2.354.517 lei. Cu aceşti bani vor fi modernizate şcoala şi grădiniţa din Rahău.

Obiectivul de investiţii pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale din Răhău a fost finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală coordonat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (Subprogramul ”Regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor”).

14642258_1239309629443469_5162553400353839661_nBanii vor fi folosiţi pentru amenajarea a 9 săli de clasă pentru desfăşurarea învăţământului din ciclul primar şi gimnazial pentru un număr de 150 de elevi, respective spaţiul necesar învăţământului preşcolar pentru un număr de 25 de copii.

“Vom amenaja grupuri sanitare în interior (în număr suficient şi dotate corespunzător), vom amenaja spaţiile necesare desfăşurării celorlalte activităţi din procesul de învăţământ în bune condiţii, vom realiza sistemul de încălzire centralizat, vom amenaja curtea şi terenul aferent şcolii, precum şi o sală de sport”, a precizat primarul Dorin Nistor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140133avatar Publicat de pe 14 Oct 2016. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei