|

Școala Gimnazială nr. 2 din Sebeș, reprezentată de șase elevi la olimpiadele naționale

Școala Gimnazială nr. 2 din Sebeș este reprezentată la etapele naționale ale olimpiadelor şcolare naţionale din perioada 30 martie – 14 aprilie de şase elevi. Aceştia au obținut locul I la fazele judeţene de limba germană maternă, cultură civică și limba română pentru minorități.

Elevele Amina Tania Mucenicu (clasa a VII-a D) şi Andra Maria Bota (clasa a VIII-a D) participă Olimpiada Națională de Limba germană maternă de la Suceava, fiind îndrumate de profesoara Delia Raulea.

Spre Baia Mare se îndreaptă echipa formată din elevele Sara Fahim-Mahmoud și Claudia Fechete din clasa a VIII-a B, care vor reprezenta școala la Olimpiada Națională de Științe socio-umane (Cultură civică). Elevele sunt pregătite de profesoara Elena Damian.

Și la Olimpiada de Limba și Literatura Română pentru minorități care se va desfășura la Iași vor fi prezenți elevi de la şcoala din Sebeş: Daniel Androne, Agnes Bebeselea – clasa a VI-a D, pregătiți de profesoara Mihaela Laioș.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134873avatar Publicat de pe 1 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei